Sikker browser

Sikker browser er et ekstra beskyttelseslag, der er udviklet for at beskytte dine følsomme data, når du browser online (f.eks. økonomiske data under onlinetransaktioner).

ESET Endpoint Security 8 og nyere indeholder en indbygget liste over foruddefinerede websteder, der udløser åbning af en beskyttet browser. Du kan tilføje et websted eller redigere listen over websteder i konfigurationen af produktet. Sikker browser er som standard deaktiveret efter installationen.

Du kan finde flere oplysninger om denne funktion ved at læse følgende artikel i ESET-vidensbasen.

Brugen af HTTPS-krypteret kommunikation er nødvendig for at udføre beskyttet browsing. Hvis du vil bruge sikker browser, skal din internetbrowser opfylde de minimumkrav, der er anført nedenfor:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0

note

Kun Firefox og Microsoft Edge understøttes på enheder med ARM-processorer.

Åbn ESET Sikker browser i din foretrukne webbrowser

Når du åbner ESET Sikker browser direkte fra fanen Værktøjer i produktmenuen, åbnes ESET Sikker browser i den webbrowser, du benytter som standard. Ellers omdirigeres den interne ESET-liste til den samme type webbrowser, der er sikret af ESET, når du åbner din foretrukne webbrowser (ikke fra produktmenuen).