Beskyttelse mod scriptbaserede angreb

Beskyttelse mod scriptbaserede angreb består af beskyttelse mod javascript i webbrowsere og AMSI-beskyttelse (Antimalware Scan Interface) mod scripts i PowerShell.

warning

HIPS

HIPS skal være aktiveret, for at denne funktion kan fungere.

Beskyttelse mod scriptbaserede angreb understøtter følgende webbrowsere:

Mozilla Firefox

Google Chrome

Internet Explorer

Microsoft Edge

note

Brug en understøttet webbrowser

De versioner af webbrowsere, der som minimum understøttes, kan variere, da filsignaturen i browsere ret ofte ændres. Den seneste version af webbrowseren understøttes dog altid.