Annoncer

Annoncering på internettet er en af de hurtigst voksende former for annoncering. De væsentligste fordele herved er minimale omkostninger og et højt direkte markedsføringsniveau samt en næsten øjeblikkelig levering af meddelelserne. Mange firmaer bruger e-mail-marketingværktøjer til at kommunikere effektivt med nuværende og eventuelt nye kunder.

Denne type annoncering er lovlig, da du kan være interesseret i at modtage kommercielle oplysninger om nogle produkter. Men mange firmaer sender uønskede kommercielle massemeddelelser. I sådanne tilfælde overskrider e-mail-annonceringen grænsen og bliver til spam.

Mængden af uønsket e-mail er blevet et problem, og den viser ingen tegn på at blive mindre. Forfatterne af uønskede e-mails forsøger ofte at maskere spam-meddelelserne som legitime meddelelser.