Opsætning

VPN-opsætningsmenuen VPN er opdelt i følgende sektioner:

Start ved opstart

Når indstillingen er aktiveret, kører VPN-appen automatisk, når din enhed starter.

Vis meddelelser

Når indstillingen er aktiveret, får du besked, når VPN-appen opretter forbindelse eller afbryder forbindelsen.

Vis placeringsbelastning

Når indstillingen er aktiveret, vises den grønne bjælke under placeringer. Jo længere den grønne bjælke er, jo travlere er denne placering.

Placeringsrækkefølge

I rullemenuen skal du vælge, om du vil arrangere placeringerne alfabetisk, geografisk eller efter ventetid.

Sprog

Vælg VPN-appens sprog.

Tema

Indstil VPN-apptemaet til Mørk, Lys eller Synkroniser med OS-indstilling.

Avanceret opsætning