Avanceret opsætning

Netværksindstillinger

Automatisk sikre netværk – Når indstillingen er aktiveret, markeres alle nye netværk som Sikret.

Aktuelt netværk – Det netværk, som din VPN-app aktuelt har forbindelse til.

Andre netværk – Alle tilgængelige netværk til VPN-forbindelse.

Indstillinger tilgængelige for alle netværk:

Automatisk sikring – Klik på til/fra-knappen for at aktivere, så forbindes VPN automatisk, når din enhed er tilsluttet dette netværk.

note

Hvis du vil have funktionerne Automatisk sikring og Automatisk sikre netværk til at fungere korrekt, skal du aktivere indstillingen Opret automatisk forbindelse.

Foretrukken protokol – Når indstillingen er aktiveret, kan du vælge Protokol og Port i rullemenuen.

note

Indstillinger for manuel forbindelsestilstand anvendes ikke, hvis der er aktiveret en foretrukken protokol.

Glem dette netværk – klik for at fjerne dets indstillinger, som forhindrer din enhed i automatisk at oprette forbindelse til VPN.

Delt tunnelføring

Denne funktion er tilgængelig til desktops og Android-enheder. Delt tunnelføring giver dig mulighed for at bestemme, hvilke apps, IP'er og værtsnavne der skal gå igennem ESET VPN-krypteringen, og hvad der opretter forbindelse direkte til internettet.

Når funktionen er aktiveret, kan du vælge tilstanden Eksklusive eller Inklusive i rullemenuen og tilføje apps eller klikke på IP'er og værtsnavne og skrive IP-adressen eller værtsnavnet, der skal inkluderes eller ekskluderes fra VPN-tunnelen.

important

Delt tunnelføring fungerer ikke korrekt med websteder, der omdirigerer IP-kontrol til en Content Delivery Network-infrastruktur, f.eks. www.whatismyip.com.

Avancerede parametre

Avancerede parametre aktiverer skjulte funktionsflag, der ikke garanterer en brugerflade. Det bruges normalt til fejlfinding/meget avanceret fejlfinding.

ws-log-api-response – Bed appen VPN om at logge .json-filen, der er modtaget fra serverens API-slutpunkt. En genstart af appen er ikke påkrævet, da denne indstilling anvendes med det samme.

ws-wireguard-verbose-logging – Bed appen om at logge alle WireGuard-servicemeddelelser. For at reducere mængden af logfiler logger appen som standard kun tjenestestartmeddelelser, indtil forbindelsen er oprettet. Derefter kasseres eventuelle statusmeddelelser (f.eks. opsætning af nøglepar, keep-alive osv.).

ws-screen-transition-hotkeys – Indstil dette avancerede parameter for at aktivere flere tastaturgenveje for at gøre det nemmere at tage skærmbilleder, der sender dig til en bestemt skærm.

ws-use-icmp-pings – Bed appen om at bruge ældre ICMP-pings i stedet for curl-anmodninger.

ws-connect-show-locations 1 – Hold placeringsbakken åben efter valg af placering.

MAC-forfalskning

Denne funktion er tilgængelig for computere. Klik på til/fra-knappen for at aktivere MAC-forfalskning, og vælg grænsefladen i rullemenuen.

Automatisk ændring af MAC

Klik på til/fra-knappen for at aktivere Automatisk rotering af MAC. Når du skifter netværk eller afbryder forbindelsen til dit nuværende netværk og genopretter den, indstilles din MAC-adresse til en tilfældig hexadecimalværdi for at øge enhedens sikkerhed og beskyttelse.

Ignorer SSL-fejl

Hvis en TLS-aflytningsenhed (Transport Layer Security) på et netværk forsøger at støde SSL, mislykkes API-kald. Aktivering af denne funktion gør API-kommunikation usikker, da appen ikke validerer TLS-certifikatets ægthed.

Keepalive på klientsiden

Keepalive på klientsiden er en funktion, der forhindrer langvarige inaktive tunneltilstande ved at udsende lejlighedsvise ICMP-pakker over tunnelen.