Produktaktivering

Det går att aktivera produkten på flera sätt. Tillgänglighet för ett visst aktiveringssätt i aktiveringsfönstret kan bero på land och distributionssätt (CD/DVD, ESET webbsida osv.):

Om du har köpt en förpackad återförsäljarversion av produkten eller har fått ett e-postmeddelande med abonnemangsinformation aktiverar du produkten genom att klicka på Använd en köpt aktiveringsnyckel. Aktiveringsnyckeln måste anges för att slutföra aktiveringen. Aktiveringsnyckel– en unik sträng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX eller XXXX-XXXXXXXX som används för att identifiera abonnemangsägaren och aktivera abonnemanget. Aktiveringsnyckeln finns normalt inne i eller på baksidan av produktens förpackning.

När du har valt Använd ESET HOME-konto ombeds du att logga in på ditt ESET HOME-konto.

Om du vill prova ESET Smart Security Premium innan du köper det, välj Gratis utvärdering. Ange din e-postadress och ditt land för att aktivera ESET Smart Security Premium under en begränsad tid. Din kostnadsfria provversion skickas till dig via e-post. Det går endast att aktivera en konstnadsfri provversion per kund.

Har du inget abonnemang och vill köpa ett, klicka på Köp abonnemang. Detta för dig till ESET:s lokala återförsäljares webbplats. Abonnemang på Windows-hemprodukter från ESET är inte kostnadsfria.

Du kan ändra abonnemanget på produkten när som helst. Om du vill göra det klickar du på Hjälp och support > Ändra abonnemang i programmets huvudfönster. Då visas det offentliga abonnemang-ID:t som behövs för att identifiera abonnemanget för ESET:s support.

MONITOR_RED Misslyckades produktaktiveringen?

ACTIVATION