Ange din aktiveringsnyckel under aktiveringen

Automatiska uppdateringar är viktiga för din säkerhet. ESET Smart Security Premium tar endast emot uppdateringar när det aktiverats.

När du anger din Aktiveringsnyckel är det viktigt att den anges exakt som den är skriven. Aktiveringsnyckeln är en unik sträng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX som används för att identifiera abonnemangsägaren och aktivera abonnemanget.

Vi rekommenderar att kopiera och klistra in aktiveringsnyckel från registreringsmeddelandet för noggrannhet.

Om aktiveringsnyckel inte anges efter installationen aktiveras inte produkten. Du kan aktivera ESET Smart Security Premium i huvudprogramfönstret > Hjälp och support > Aktivera abonnemang.

ESET:s abonnemang för Windows Home-produkter är inte kostnadsfria.