Tehtävän tiedot

Kirjoita Tehtävän nimi, valitse jokin Tehtävätyyppi-asetuksista ja napsauta sitten Seuraava:

Suorita ulkoinen sovellus – Ajastaa ulkoisen sovelluksen suorittamisen.

Lokin ylläpito - Lokitiedostot sisältävät myös jäänteitä poistetuista tietueista. Tämä tehtävä optimoi lokitiedostojen tietueet säännöllisesti tehokkaan toiminnan varmistamiseksi.

Järjestelmän käynnistystiedostojen tarkistus – Tarkistaa tiedostot, jotka voidaan suorittaa järjestelmän käynnistyksen tai kirjautumisen aikana.

Luo tietokoneen tilan vedos – Luo ohjelman ESET SysInspector tietokonevedoksen, joka sisältää yksityiskohtaisia tietoja järjestelmäosista (kuten ohjaimista ja sovelluksista) ja arvioi kunkin osan riskitason.

Tarvepohjainen tietokoneen tarkistus – Tarkistaa tietokoneen tiedostoja ja kansioita.

Päivitä – Ajoittaa päivitystehtävän päivittämällä moduulit.