Tehtävän ajoitus

Tehtävä suoritetaan toistuvasti määritetyin aikavälein. Valitse jokin ajoitusasetuksista:

Kerran – Tehtävä suoritetaan vain kerran, määritettynä päivämääränä ja kellonaikana.

Useamman kerran – Tehtävä suoritetaan määritetyin aikavälein (tunteina).

Päivittäin – Tehtävä suoritetaan päivittäin määritettynä kellonaikana.

Viikoittain – Tehtävä suoritetaan kerran tai useammin viikossa, valittuina päivinä ja kellonaikana.

Tapahtuman laukaisemana – Tehtävä suoritetaan määritetyn tapahtuman jälkeen.

Ohita tehtävä, kun tietokone toimii akkuvirralla – Tehtävää ei aloiteta, jos tietokoneesi toimii akkuvirralla silloin, kun tehtävä pitäisi käynnistää. Tämä koskee myös tietokoneita, joissa käytetään UPS-järjestelmää.