Ajurit voi ladata aina

Tässä luettelossa näkyvien ajurien lataaminen on sallittua aina riippumatta HIPS-suodatustilasta, ellei sitä nimenomaisesti ole estetty käyttäjäsäännöllä.

Lisää – Lisää uuden ajurin.

Muokkaa – Muokkaa valittua ajuria.

Poista – Poistaa ajurin luettelosta.

Palauta – Lataa järjestelmäajurit uudelleen.

note

Valitse Palauta, jos et halua ottaa mukaan ajureita, jotka olet lisännyt manuaalisesti. Tämä voi olla kätevää, jos olet lisännyt useita ajureita etkä voi poistaa niitä luettelosta manuaalisesti.

note

Asennuksen jälkeen ohjainluettelo on tyhjä. ESET Smart Security Premium täyttää luettelon automaattisesti ajan mittaan.