HIPS: Lisäasetukset

Seuraavat asetukset ovat hyödyllisiä, kun korjaat sovelluksen virheitä tai analysoit sen käyttäytymistä:

Ajurit, joiden lataaminen on aina sallittu – Valittujen ajurien lataaminen on sallittua aina riippumatta määritetystä suodatustilasta, ellei sitä nimenomaisesti ole estetty käyttäjäsäännöllä.

Kirjaa kaikki estetyt toiminnot – Kaikki estetyt toiminnot kirjataan HIPS-lokiin. Käytä tätä ominaisuutta vain, kun ESETin tekninen tuki niin pyytää, koska toiminto saattaa luoda valtavan lokitiedoston ja hidastaa tietokonettasi.

Ilmoita, kun käynnistyssovelluksissa ilmenee muutoksia – Työpöytäilmoitus tuodaan näkyviin aina, kun sovellus lisätään järjestelmän käynnistykseen tai poistetaan siitä.