HIPS-poikkeukset

Poikkeusten avulla voit sulkea pois prosesseja perusteellisesta HIPS-toiminnan tarkistuksista.

Jos haluat muokata HIPS-poikkeuksia, siirry kohtaan Lisäasetukset > Tunnistusohjelma > HIPS > HIPS (Host Intrusion Prevention System) > Poikkeukset > Muokkaa.

note

Tätä ei pidä sekoittaa ohitettuihin tiedostotunnisteisiin, tunnistuspoikkeuksiin, suorituskykypoikkeuksiin eikä prosessipoikkeuksiin.

Voit ohittaa kohteen tarkistuksesta valitsemalla Lisää ja kirjoittamalla objektille polun tai valitsemalla sen puurakenteesta. Voit myös muokata tai poistaa valittuja merkintöjä.