Varmennesäännöt

Varmennesäännöt-vaihtoehdon avulla tuotteen ESET Smart Security Premium toimintaa voidaan mukauttaa tiettyjen SSL-varmenteiden mukaan. Valitut toimenpiteet voidaan muistaa, kun Vuorovaikutteinen tila on valittuna SSL-/TLS-tila -kohdassa. Luetteloa voi tarkastella ja muokata kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > SSL/TLS > Varmennesäännöt > Muokkaa.

Varmennesäännöt-ikkuna koostuu seuraavista:

Sarakkeet

Nimi – Sertifikaatin nimi.

Sertifikaatin myöntäjä – Sertifikaatin luojan nimi.

Sertifikaatin aihe – Aihekentässä lukee kokonaisuus, johon aiheen julkisen avaimen kenttään tallennettu julkinen avain liittyy.

Käyttö – Valitse salli tai estä Käyttötoimenpiteeksi sen mukaan, haluatko sallia vai estää tällä sertifikaatilla suojatun yhteyden huolimatta sen luotettavuudesta. Valitse Automaattinen, jos haluat sallia luotetut sertifikaatit ja kysyä ei-luotetuista. Valitse Kysy, jos haluat kysyä käyttäjältä aina, mitä tehdä.

Tarkista – Valitse tarkista tai ohita tarkistustoimenpiteeksi, sen mukaan, haluatko tarkistaa vai ohittaa tällä sertifikaatilla suojatun yhteyden. Valitse Automaattinen, jos haluat tarkistaa automaattisessa tilassa ja kysyä tarkistusta vuorovaikutteisessa tilassa. Valitse Kysy, jos haluat aina kysyä käyttäjältä, miten toimitaan.

Valvontaelementit

Lisää – Lisää uusi varmenne ja muokkaa sen käyttö- ja tarkistusasetuksia.

Muokkaa – Valitse sertifikaatti, jonka haluat määrittää, ja valitse sitten Muokkaa.

Poista – Valitse sertifikaatti, jonka haluat poistaa, ja valitse Poista.

OK/peruuta – Valitse OK, jos haluat tallentaa muutokset tai Peruuta, jos haluat lopettaa tallentamatta.