Sovelluksen tarkistussäännöt

Sovelluksen tarkistussäännöt -vaihtoehdon avulla tuotteen ESET Smart Security Premium toimintaa voidaan mukauttaa tiettyjen sovellusten mukaan. Valitut toimenpiteet voidaan muistaa, kun Vuorovaikutteinen tila on valittuna SSL-/TLS-tila -kohdassa. Luetteloa voi tarkastella ja muokata kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > SSL/TLS > Sovelluksen tarkistussäännöt > Muokkaa.

Sovelluksen tarkistussäännöt -ikkuna koostuu seuraavista:

Sarakkeet

Sovellus – Valitse suoritettava tiedosto hakemistopuusta ja valitse ... tai kirjoita polku.

Tarkista toimenpide – Valitse Tarkista tai Ohita sen mukaan, haluatko tarkistaa vai ohittaa tietoliikenteen. Valitse Automaattinen, jos haluat tarkistaa automaattisessa tilassa ja kysyä tarkistusta vuorovaikutteisessa tilassa. Valitse Kysy, jos haluat aina kysyä käyttäjältä, miten toimitaan.

Valvontaelementit

Lisää – Lisää suodatettu sovellus.

Muokkaa – Valitse sovellus, jonka haluat määrittää, ja napsauta Muokkaa.

Poista – Valitse sovellus, jonka haluat poistaa, ja napsauta Poista.

Tuo/Vie— Tuo sovelluksia tiedostosta tai tallenna nykyinen sovellusluettelo tiedostoon.

OK/Peruuta – Valitse OK, jos haluat tallentaa muutokset tai Peruuta, jos haluat lopettaa tallentamatta.