Salattu verkkoliikenne

Jos järjestelmäsi on määritetty käyttämään SSL/TLS tarkistusta, toiminnan valitsemista pyytävä valintaikkuna aukeaa kahdessa tapauksessa:

Ensinnäkin, jos web-sivu käyttää todentamatonta tai virheellistä sertifikaattia, ja jos ESET Smart Security Premium on määritetty kysymään käyttäjältä kyseisissä tapauksissa (oletusarvoisesti "kyllä" todentamattomille sertifikaateille ja "ei" virheellisille), valintaikkuna kysyy, haluatko Sallia vai Torjua yhteyden. Jos sertifikaatti ei ole Trusted Root Certification Authorities store -säilössä (TRCA), sitä ei pidetä luotettuna.

Toisekseen, jos SSL/TLS-tilan asetukseksi on asetettu Vuorovaikutteinen tila, valintaikkuna kysyy jokaisesta verkkosivusta, haluatko Tarkistaa vai Ohittaa liikenteen. Jotkin sovellukset varmistavat, että niiden SSL-liikennettä ei muokkaa tai tarkkaile kukaan. Tässä tapauksessa tuotteen ESET Smart Security Premium täytyy Ohittaa liikenne pitääkseen sovellus toiminnassa.

note

Kuvitettuja esimerkkejä

Seuraavat ESET-tietopankin artikkelit saattavat olla käytettävissä vain englanniksi:

ESETin Windows Home -tuotteiden sertifikaatti-ilmoitukset

Salattu verkkoliikenne: Epäluotettu sertifikaatti -ilmoitus Web-sivulle siirryttäessä

Kummassakin tapauksessa käyttäjä voi halutessaan tallentaa valitun toimenpiteen. Tallennetut toimenpiteet tallennetaan varmenteen sääntöihin.