Secure Data

Secure Data er en funktion i ESET Smart Security Premium, der giver dig mulighed for at kryptere data på din computer og dine flytbare drev for at beskytte dine private data og forhindre misbrug. Se Ofte stillede spørgsmål om ESET Secure Data for at få flere oplysninger.

Hvis du vil aktivere Secure Data, skal du vælge en af følgende indstillinger:

I programmets hovedvindue > Oversigt skal du klikke på OPSÆT ud for Secure Data.

I programmets hovedvindue > Opsætning > Sikkerhedsværktøjer skal du slå knappen MODULE_INACTIVE Secure Data til.

note

Du kan ikke installere ESET Endpoint Encryption på den samme computer, som Secure Data allerede er installeret på.

Når Secure Data er aktiveret, skal du klikke på Opsætning > Sikkerhedsværktøjer > Secure Data i programmets hovedvindue og vælge en af følgende krypteringsindstillinger:

Opret et krypteret virtuelt drev

Kryptér filer på dit flytbare drev

essp_Secured_Data_actions