Kryptér filer på dit flytbare drev

Secure Data giver dig mulighed for at oprette en krypteret mappe på flytbare drev. Følg nedenstående trin for at kryptere filer på dit flytbare drev:

1.Indsæt det flytbare drev (USB-flashdrev, USB-harddisk) i computeren.

2.I programmets hovedvindue skal du klikke på Opsætning > Sikkerhedsværktøjer > Secure Data > Kryptér et flytbart drev.

3.Vælg det tilsluttede flytbare drev, du vil kryptere, og klik på Fortsæt.
Klik på Opdater for at opdatere listen og drev, der kan krypteres. Krypterede eller ikke-understøttede drev vises ikke.
Hvis du vil dekryptere den sikrede mappe på det valgte flytbare drev på en hvilken som helst Windows-enhed uden at skulle installere ESET Smart Security Premium, skal du vælge Dekrypter mappen på en hvilken som helst Windows-enhed.

4.Angiv en adgangskode for den krypterede mappe. Hvis du ikke ønsker, at det virtuelle drev skal dekrypteres automatisk, når du logger på din Windows-konto, skal du fjerne markeringen i Kryptér automatisk på denne Windows-konto. Klik på Fortsæt.

5.Det flytbare drev er beskyttet, og det krypterede bibliotek på det er klar til brug.

Hvis du fremover slutter dit flytbare drev til en computer, hvor Secure Data ikke er installeret, er den krypterede mappe ikke synlig. Hvis det flytbare drev er sluttet til en computer, hvor Secure Data er installeret, bliver du bedt om at angive adgangskoden for at dekryptere det flytbare drev. Hvis du ikke indtaster adgangskoden, vil den krypterede mappe være synlig, men ikke tilgængelig.