Opret et krypteret virtuelt drev

Du kan bruge Secure Data til at oprette krypterede virtuelle drev. Der er ingen grænse for antallet af drev, du kan oprette, hvis bare der er plads til dem på harddisken. Følg vejledningen nedenfor for at oprette et krypteret virtuelt drev:

1.I programmet hovedvindue skal du klikke på Opsætning > Sikkerhedsværktøjer > Secure Data > Opret et virtuelt drev.

2.Klik på Gennemse for at vælge den placering, hvor du vil gemme det virtuelle drev.

3.Indtast et navn til det virtuelle drev, og klik på Gem.

4.Brug rullemenuen Maksimumkapacitet til at angive størrelsen på dit virtuelle drev, og klik på Fortsæt.

5.Angiv en adgangskode for det virtuelle drev. Hvis du ikke ønsker, at det virtuelle drev skal dekrypteres automatisk, når du logger på din Windows-konto, skal du fjerne markeringen i Kryptér automatisk på denne Windows-konto. Klik på Fortsæt.

6.Klik på Udført. Dit krypterede virtuelle drev oprettes og er klar til brug. Det vises som en lokal disk, hvis du åbner Denne pc.

Hvis du vil have adgang til det krypterede drev, efter at du har genstartet computeren, skal du finde den fil med det krypterede drev (filtypen .eed), du har oprettet, og dobbeltklikke på den. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive den adgangskode, du konfigurerede, da du oprettede det krypterede drev. Drevet tilsluttes og vises som en lokal disk under Denne pc. Når det krypterede drev tilsluttes som en lokal disk, er den lokale disk og dens dekrypterede indhold tilgængelig for andre brugere på din computer, medmindre du logger af eller genstarter computeren.

note

Kan jeg slette et virtuelt drev?

Ja. Hvis du vil slette et krypteret virtuelt drev, skal du følge vejledningen i vores ESET-artikel med ofte stillede spørgsmål om Secure Data.