Licensstatus

Din licens kan have forskellige statusser. Du kan finde din licensstatus i ESET HOME. Hvis du vil føje din licens til din ESET HOME-konto, kan du se Tilføj en licens.

note

Hvis du ikke har en ESET HOME-konto, kan du oprette en ny ESET HOME-konto.

Hvis licensstatus ikke er Aktiv, modtager du en fejlmeddelelse under aktivering eller en meddelelse i programmets hovedvindue.

Hvis du vil deaktivere meddelelser om licensstatus, skal du åbne Avanceret opsætning > Meddelelser > Programstatusser. Klik på Rediger ud for Programstatusser, udvid Licensering, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den meddelelse, du vil deaktivere. Du løser ikke problemet ved at deaktivere meddelelsen.

Se beskrivelser og anbefalede løsninger til forskellige licensstatusser i tabellen nedenfor:

Licensstatus

Beskrivelse

Løsning

Aktiv

Licensen er gyldig, og du behøver ikke foretage dig noget. ESET Smart Security Premium kan aktiveres, og du kan finde licensoplysningerne i programmets hovedvindue > Hjælp og support.

Overbrugt

Flere enheder end tilladt bruger denne licens. Du modtager en aktiveringsfejl.

Se Aktivering mislykkedes på grund af overbrugt licens for at få flere oplysninger.

Midlertidig stoppet

Din licens blev midlertidig stoppet på grund af betalingsproblemer. For at bruge licensen skal du sikre dig, at dine betalingsoplysninger i ESET HOME er opdaterede, eller kontakte din licensforhandler. Du kan modtage denne fejl under aktivering eller i programmets hovedvindue.

Installeret produkt – Hvis du har en ESET HOME-konto, skal du klikke på Administrer din licens i ESET HOME i den meddelelse, der vises i programmets hovedvindue, og gennemgå dine betalingsoplysninger. Du kan også kontakte din licensforhandler.

Aktiveringsfejl – Hvis du har en ESET HOME-konto, skal du klikke på Åbn ESET HOME i vinduet med aktiveringsfejlen og gennemgå dine betalingsoplysninger. Du kan også kontakte din licensforhandler.

Udløbet

Din licens er udløbet, og du kan ikke bruge denne licens til at aktivere ESET Smart Security Premium. Du kan modtage denne fejl under aktivering eller i programmets hovedvindue. Hvis ESET Smart Security Premium allerede er installeret, er din computer ikke beskyttet og opdateret.

Installeret produkt – I den meddelelse, der vises i programmets hovedvindue, skal du klikke på Forny licens og følge vejledningen i Hvordan fornyer jeg min licens? eller klikke på Aktivér produkt og vælge den ønskede aktiveringsmetode.

Aktiveringsfejl – Klik på Forny din licens i vinduet med aktiveringsfejlen, og følg vejledningen i Hvordan fornyer jeg min licens?, eller indtast en ny eller fornyet licensnøgle, og klik på Forny licens.

Annulleret

Din licens er blevet annulleret af ESET eller din licensforhandler.

Hvis du modtager en fejl: Annulleret licens i programmets hovedvindue eller under aktivering, og din licens burde fungere korrekt, skal du kontakte din licensforhandler.