Aktivering mislykkedes – almindelige scenarier

Hvis aktiveringen af ESET Smart Security Premium ikke lykkes, er de mest almindelige scenarier følgende:

Licensnøglen er allerede i brug.

Du har indtastet en ugyldig licensnøgle.

Oplysningerne i aktiveringsformularen mangler eller er ugyldige.

Kommunikation med aktiveringsserveren mislykkedes.

Ingen eller deaktiveret forbindelse til ESET-aktiveringsservere.

Kontrollér, at du har indtastet den korrekte licensnøgle, og at din internetforbindelse er aktiv. Prøv at aktivere ESET Smart Security Premium igen. Hvis du bruger ESET HOME-kontoen til aktivering, kan du gå til ESET HOME Licensadministration – Onlinehjælp.

note

Hvis du modtager en bestemt fejl (f.eks. Licens midlertidig stoppet eller For mange brugere til licens), skal du følge instruktionerne i Licensstatus.

Hvis du stadig ikke kan aktivere ESET Smart Security Premium, fører fejlfindingsværktøjet til aktivering af ESET dig gennem ofte stillede spørgsmål, fejl og problemer med aktivering og licensering (findes på engelsk og flere andre sprog).