Aktivering mislykkedes på grund af overbrugt licens

Problem

Din licens er muligvis overbrugt eller misbrugt

Aktivering mislykkedes på grund af overbrugt licens

Løsning

Flere enheder end tilladt bruger din licens. Du er muligvis offer for ulovlig eller uægte software. Denne licens kan ikke bruges til at aktivere andre ESET-produkter. Du kan løse dette problem direkte, hvis du har tilladelse til at administrere licensen på din ESET HOME-konto, eller du har købt licensen fra en lovlig kilde. Hvis du ikke har en konto endnu, skal du oprette en.

Hvis du er licensejer, og du ikke er blevet bedt om at indtaste din e-mailadresse:

1.Hvis du vil administrere din ESET-licens, skal du åbne en webbrowser og gå til https://home.eset.com. Åbn ESET License Manager, og fjern eller deaktiver sæder. Du kan finde flere oplysninger under Det skal du gøre i tilfælde af en overbrugt licens.

2.Hvis du vil identificere og rapportere en ESET-piratlicens, kan du gå til artiklen Identificer og rapportér ESET-piratlicenser for at få en vejledning.

3.Hvis du er usikker på det, kan du klikke på Tilbage og sende en e-mail til ESET Teknisk support.

Hvis du ikke er licensejer, skal du kontakte ejeren af denne licens med oplysninger om, at du ikke kan aktivere ESET-produktet, da den anvendes af for mange brugere. Ejeren kan løse problemet på ESET HOME-portalen.

Hvis du bliver bedt om at bekræfte din e-mailadresse (kun ved flere sager), skal du angive den e-mailadresse, der oprindeligt blev brugt til at købe eller aktivere ESET Smart Security Premium.