Hvordan løses problemet "Bank- og betalingsbeskyttelse kunne ikke videresendes til den ønskede webside"

note

Brug indstillingen Beskyt alle browsere i stedet for omdirigering af websteder

Som standard startes den sikre browser til bank- og betalingsbeskyttelse i den browser, der anvendes i øjeblikket, efter at du har besøgt et kendt bankwebsted. I stedet for omdirigering af websteder kan du bruge indstillingen Beskyt alle browsere til at starte alle understøttede browsere i sikker tilstand. Det giver dig mulighed for at søge på internettet, få adgang til netbank og foretage onlinetransaktioner uden omdirigering i et sikkert browservindue.

Hvis du vil bruge indstillingen Beskyt alle browsere, skal du åbne programmets hovedvindue, navigere til Opsætning > Sikkerhedsværktøjer og slå knappen ud for Beskyt alle browsere til.

Følg vejledningen nedenfor for at løse fejl i omdirigering af websteder:

important

Når du har fuldført de enkelte trin, skal du se, om Bank- og betalingsbeskyttelse fungerer

Hvis browservinduet stadig ikke virker, skal du fuldføre næste trin, indtil det virker igen.

1.Genstart computeren.

2.Kontrollér, at du bruger den nyeste version af dit Windows-operativsystem og dit ESET Smart Security Premium: Opgrader ESET Windows -produkter til hjemmet til den nyeste version.

3.Du oplever måske en konflikt med sikkerhedssoftware, VPN eller firewall fra en tredjepart. Hvis du vil gennemse konflikter med filer, der er indlæst i browseren, skal du åbne Logfiler > Bank- og betalingsbeskyttelse og midlertidigt deaktivere eller fjerne softwaren, der har medført logfilen.

4.Deaktiver alle browserudvidelser fra tredjepart.

5.Ryd browsercachen. Hvordan kan jeg rydde Firefox -cachen eller rydde Google Chrome -cachen i min browser?

6.Sørg for, at din standardbrowser ikke er udeladt i Avanceret opsætning > Beskyttelser > Internetbeskyttelse > Udeladte programmer.

7.Hvis du ikke har opgraderet dit ESET-produkt i forrige trin, skal du fjerne og installere ESET-produktet igen. Genstart computeren efter installationen.

8.Hvis problemet fortsætter, kan du aktivere indstillingen Beskyt alle browsere eller få adgang til den beskyttede browser fra ikonet Bank- og betalingsbeskyttelse på skrivebordet.

PAGE_UTILITIES

Bank- og betalingsbeskyttelse er et ekstra beskyttelseslag, der er udviklet for at beskytte dine økonomiske data under onlinetransaktioner.

Alle understøttede webbrowsere starter som standard i sikker tilstand. Dette giver dig mulighed for at søge på internettet, få adgang til netbank og foretage onlinekøb og transaktioner i et enkelt sikkert browservindue uden at blive omdirigeret.

important

ESET LiveGrid®-omdømmesystem skal være aktiveret (aktiveret som standard) for at sikre, at Bank- og betalingsbeskyttelse fungerer korrekt.

Vælg en af følgende konfigurationsindstillinger for Sikker browsers funktionsmåde:

Beskyt alle browsere (standard) – Alle understøttede webbrowsere starter som standard i sikker tilstand. Dette giver dig mulighed for at søge på internettet, få adgang til netbank og foretage onlinekøb og transaktioner i et enkelt sikkert browservindue uden at blive omdirigeret.

Omdirigering af websteder – Websteder på en liste over beskyttede websteder og en intern liste over netbanker omdirigeres til den sikre browser. Du kan vælge, hvilken browser (standard eller sikker) der skal åbnes.

note

Omdirigering af websteder er ikke tilgængelig for enheder med ARM-processorer.

Begge tidligere indstillinger deaktiveres – Hvis du vil have adgang til en beskyttet browser i hovedprogramvinduet > Oversigt, skal du klikke på Bank- og betalingsbeskyttelse eller klikke på skrivebordsikonet ICON_BPP Bank- og betalingsbeskyttelse. Den browser, der er angivet som standard i Windows, starter i sikker tilstand.

Hvis du vil konfigurere funktionsmåden for den sikre browser, skal du gå til Avanceret opsætning af bank- og betalingsbeskyttelse. Hvis du vil aktivere funktionen Beskyt alle browsere i ESET Smart Security Premium, skal du klikke på Opsætning > Sikkerhedsværktøjer og aktivere skyderen Beskyt alle browsere.

Det er nødvendigt at anvende HTTPS-krypteret kommunikation for at udføre beskyttet browsing. Følgende browsere understøtter bank- og betalingsbeskyttelse:

Internet Explorer 8.0.0.0+

Microsoft Edge 83.0.0.0+

Google Chrome 64.0.0.0+

Firefox 24.0.0.0+

note

Kun Firefox og Microsoft Edge understøttes på enheder med ARM-processorer.

Du kan finde flere oplysninger om funktioner for Bank- og betalingsbeskyttelse ved at læse følgende artikel i ESETs vidensbase, der findes på engelsk og flere andre sprog:

Hvordan bruger jeg ESETs bank- og betalingsbeskyttelse?

Aktivér eller deaktiver ESET Bank- og betalingsbeskyttelse for at bestemt websted

Stands midlertidigt eller deaktiver Bank- og betalingsbeskyttelse i ESET Windows-produkter til hjemmet

ESETs bank- og betalingsbeskyttelse – almindelige fejl

ESET-ordliste | Bank- og betalingsbeskyttelse

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, skal du sende en e-mail til ESETs tekniske support.