Bank- og betalingsbeskyttelse

Du kan konfigurere Bank og betalingsbeskyttelse i Avanceret opsætning > Beskyttelser > Browserbeskyttelse > Bank- og betalingsbeskyttelse.

icon_section Basis

Aktivér bank- og betalingsbeskyttelse – Når bank- og betalingsbeskyttelse er aktiveret, starter alle understøttede webbrowsere som standard i sikker tilstand.

Browserbeskyttelse

Aktivér Beskyt alle browsere for at starte alle understøttede webbrowsere i sikker tilstand.

Installationstilstand for udvidelse – Fra rullemenuen kan du vælge, hvilke udvidelser der kan installeres på en browser, som er sikret af ESET: Hvis du ændrer installationstilstanden for udvidelser, har det ingen indflydelse på browserudvidelser, der er installeret tidligere:

Væsentlige udvidelser – Kun de mest væsentlige udvidelser udviklet af en bestemt browserproducent kan installeres.

Alle udvidelser – Alle udvidelser, der understøttes af en bestemt browser.

Omdirigering af hjemmesider

note

Omdirigering af websteder er ikke tilgængelig, når Beskyt alle browsere er aktiveret.

Aktivér omdirigering af beskyttede websteder – Hvis indstillingen er aktiveret, omdirigeres websteder på lister over beskyttede websteder og interne onlinebanker til den sikre browser.

Beskyttede websteder – En liste over websteder, hvor du kan vælge, hvilken browser (normal eller sikker) der skal åbnes. Som standard vises den informative meddelelse i browseren og den grønne ramme omkring browseren for at informere om, at sikker browsing er aktiv. Hvis du vil redigere listen, kan du se Beskyttede websteder.

note

Omdirigering af websteder er ikke tilgængelig for enheder med ARM-processorer.

Beskyttet browser

Udvidet beskyttelse af hukommelse – Hvis indstillingen er aktiveret, er hukommelsen i den beskyttede browser beskyttet mod at blive inspiceret af andre processer.

Tastaturbeskyttelse – Hvis indstillingen er aktiveret, skjules oplysninger, du angiver via tastaturet i den beskyttede browser, for andre programmer. Dermed øges beskyttelsen mod keyloggers.

Browserens grønne ramme – Hvis indstillingen er deaktiveret, vises den informative meddelelse i browseren, og den grønne ramme rundt om browseren skjules.