Beskyttede websteder

ESET Smart Security Premium indeholder en indbygget liste over foruddefinerede websteder, der udløser åbning af en sikker browser. Du kan tilføje et websted eller redigere listen over websteder i konfigurationen af produktet.

Listen Beskyttede websteder kan ses og redigeres i Avanceret opsætning > Beskyttelser > Browserbeskyttelse > Bank- og betalingsbeskyttelse > Beskyttede websteder > Rediger.

Regler på listen Beskyttede websteder angiver, om det specifikke websted skal åbnes i en beskyttet browser, normal browser, eller om der skal spørges, hver gang du besøger webstedet. Se beskrivelsen af indstillingerne i afsnittet Tilføj websted nedenfor.

Kontrolelementer

Tilføj – Her kan du føje et websted til listen over kendte websteder.

Rediger – Giver dig mulighed for at redigere markerede websted.

Slet – Fjerner markerede poster.

Importér/Eksportér – Giver dig mulighed for at eksportere listen over beskyttede websteder og importere den til en ny enhed.

Tilføj websted

Webstedsside – HTTPS-websted, som reglen gælder for.

Åbn dette websted med – Vælg funktionsmåden Bank- og betalingsbeskyttelse, når du besøger webstedet:

Beskyttet browser – Webstedet omdirigeres til en beskyttet browser og er beskyttet af bank- og betalingsbeskyttelse.

Spørg mig – Når du besøger webstedet, kan du vælge at åbne webstedet i en normal eller beskyttet browser. ESET Smart Security Premium kan huske din handling, eller du kan vælge browseren manuelt.

Normal browser – Webstedet åbnes i en normal browser uden yderligere sikkerhed.