Adăugarea sau editarea excluderilor de procese

Această fereastră de dialog vă permite să adăugați procese excluse de la motorul de detecție. Excluderile de procese ajută la reducerea la minimum a riscului de conflicte potențiale și îmbunătățesc performanțele aplicațiilor excluse, ceea ce are un efect pozitiv asupra performanței generale și a stabilității sistemului de operare. Excluderea unui proces sau a unei aplicații reprezintă o excludere a fișierului său executabil (.exe).


example

Selectați calea fișierului pentru o aplicație exceptată făcând clic pe ... (de exemplu, C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). NU introduceți numele aplicației.
Imediat ce fișierul .exe este adăugat la excluderi, activitatea acestui proces nu va mai fi monitorizată de ESET Smart Security Premium și nicio scanare nu va fi efectuată pentru operațiunile cu fișiere efectuate de acest proces.


important

Dacă nu folosiți funcția de răsfoire atunci când selectați fișierul executabil al procesului, trebuie să introduceți manual o cale completă către fișierul executabil. În caz contrar, excluderea nu av funcționa corect și HIPS este posibil să raporteze erori.

Puteți selecta și Editare pentru procese existente sau Ștergere pentru a le șterge din excludere.