Anti-Theft

Pentru a vă proteja computerul împotriva pierderii sau furtului, folosiți una dintre opțiunile următoare pentru a vă înregistra computerul în ESET Anti-Theft:

După activarea cu succes, faceți clic pe Activare Anti-Theft pentru a activa caracteristicile ESET Anti-Theft pentru computerul pe care tocmai l-ați înregistrat.

Dacă vedeți mesajul „Componenta Anti-Theft este disponibilă” în ecranul de pornire ESET Smart Security Premium, faceți clic pe Activați componenta ESET Anti-Theft.

În fereastra principală a programului, faceți clic pe Instrumente > Anti-Theft.

În fereastra principală a programului, faceți clic pe Setare > Instrumente de securitate. Faceți clic pe pictograma barei cu glisor MODULE_INACTIVE Anti-Theft și urmați instrucțiunile de pe ecran.

PANEL_ANTITHEFT_SIGNIN

Pentru opțiuni de conectare, consultați subiectul Conectarea la contul ESET HOME. Pentru mai multe instrucțiuni despre asocierea computerului ESET Anti-Theft, consultați Adăugarea unui dispozitiv nou la ESET Anti-Theft.


note

Dacă nu aveți un cont ESET HOME, faceți clic pe Creare cont pentru a vă înregistra sau consultați instrucțiunile din secțiunea de ajutor online ESET HOME.

Dacă v-ați uitat parola, faceți clic pe Am uitat parola și urmați pașii de pe ecran sau consultați instrucțiunile din secțiunea de ajutor online ESET HOME.


note

ESET Anti-Theft nu acceptă Microsoft Windows Home Server.