Eszközök

Az Eszközök lapon található modulok segítik a program adminisztrációjának egyszerűsítését, és további lehetőségeket kínálnak a tapasztalt felhasználóknak.

PAGE_UTILITIES

ICON_PASSWORD_MANAGERPassword Manager – Jelszavai biztonságos tárolására szolgál.

ICON_ENCRYPTION Adattitkosítás – Megvédheti privát és bizalmas fájljait. További információkért tekintse meg az ESET Secure Data című részt.

ICON_HOME_NETWORK Hálózatfelügyelet – Csökkentheti a biztonsági problémák kockázatát, miközben egy hálózathoz csatlakozik. További információkért tekintse meg a Hálózatfelügyelet című részt.

ICON_BPPNetbank- és tranzakcióvédelem – Az ESET Smart Security Premium fokozott biztonságot nyújt az online banki tranzakciók vagy a fizetésre szolgáló webhelyek használata során a hitelkártyaszámok és más bizalmas adatok számára. Elindul egy biztonságos böngésző, amely biztosítja a banki tranzakciók fokozott védelmét.

ICON_ANTITHEFTLopásvédelem – Meghatározza az eszköz helyét és segít a megkeresésében az elvesztése vagy az ellopása esetén.

A További eszközök hivatkozásra kattintva további eszközöket is talál, amelyekkel megvédheti számítógépét (például Karantén).