A következő hiba elhárítása: „A Netbank- és tranzakcióvédelem átirányítása nem sikerült a kért weboldalra”


note

Az Összes böngésző védelme funkció használata a webhely-átirányítás helyett

Alapértelmezés szerint a Netbank- és tranzakcióvédelem által védett böngésző az aktuálisan használt böngészőben indul el egy ismert netbankos webhely meglátogatása után. A webhely-átirányítás helyett az Összes böngésző védelme funkciót is használhatja az összes támogatott webböngésző biztonságos módban való elindításához. Ez lehetővé teszi az interneten való böngészést, az internetes banki szolgáltatások elérését, valamint az online tranzakciókat átirányítás nélkül, egyetlen biztonságos böngészőablakban.

Az Összes böngésző védelme funkció használatához nyissa meg a fő programablakot, lépjen a Beállítások > Biztonsági eszközök lapra, majd engedélyezze az Összes böngésző védelme melletti csúszkát.

A webhely-átirányítási hiba elhárításához kövesse az alábbi lépéseket:


important

Az egyes műveletek végrehajtása után ellenőrizze, hogy működik-e a Netbank- és tranzakcióvédelem

Ha a böngészőablak továbbra sem működik, hajtsa végre a következő műveleteket addig, amíg ismét nem működik.

1.Indítsa újra a számítógépet.

2.Gondoskodjon arról, hogy a Windows operációs rendszer és az ESET Smart Security Premium legújabb verzióját használja: Az ESET Windows otthoni termékek frissítése a legújabb verzióra.

3.Előfordulhat, hogy külső gyártású biztonsági szoftver, VPN vagy tűzfal okoz problémát. Ideiglenesen tiltsa le vagy távolítsa el a szoftvert.

4.Tiltsa le az összes külső gyártású böngészőbővítményt.

5.Ürítse ki a böngésző gyorsítótárát. Hogyan üríthető ki a Firefox gyorsítótára vagy a Google Chrome gyorsítótára a böngészőmben?

6.Győződjön meg arról, hogy az alapértelmezett böngészője nincs kizárva a További beállítások > Web és e-mail > Protokollszűrés > Kizárt alkalmazások listában. A További beállítások megnyitása.

7.Ha nem frissítette az ESET-terméket az előző lépésekben, távolítsa el, majd telepítse újra az ESET-terméket ismét. A telepítés után indítsa újra a számítógépet.

8.Ha a probléma továbbra is fennáll, engedélyezheti az Összes böngésző védelme funkciót, vagy hozzáférhet a biztonságos böngészőhöz a fő programablak > Eszközök > Netbank- és tranzakcióvédelem lapról.

PAGE_UTILITIES


A Netbank- és tranzakcióvédelem a védelem egy újabb rétege, amellyel megóvhatja pénzügyi adatait az online tranzakciók során.

A legtöbb esetben a Netbank- és tranzakcióvédelem biztonságos böngésző az éppen használt böngészőben nyílik meg, miután felkeresett egy ismert netbankos webhelyet.

Válasszon a biztonságos böngésző alábbi konfigurációs beállításai közül:

Összes böngésző védelme – Ha engedélyezve van, az összes támogatott webböngésző biztonságos módban indul. Ez lehetővé teszi az interneten való böngészést, az internetes banki szolgáltatások elérését, valamint az online vásárlásokat és tranzakciókat egyetlen biztonságos böngészőablakban, átirányítás nélkül.

Webhely-átirányítás (alapértelmezett) – A védett webhelyek listájából származó webhelyek és a belső internetes banki listák átirányítása a biztonságos böngészőbe. Kiválaszthatja, hogy melyik böngésző (szabványos vagy biztonságos) legyen megnyitva.

Mindkét előző beállítás le van tiltva – A biztonságos böngésző eléréséhez az ESET Smart Security Premium szolgáltatásban kattintson az Eszközök > ICON_BPP Netbank- és tranzakcióvédelem elemre, vagy kattintson a ICON_BPP Netbank- és tranzakcióvédelem asztali ikonra. A Windows rendszerben alapértelmezettként beállított böngésző ekkor elindul biztonságos módban.

A biztonságos böngésző viselkedésének konfigurálásához tekintse meg a Netbank- és tranzakcióvédelem speciális beállítása című részt. Az Összes böngésző védelme funkció engedélyezéséhez az ESET Smart Security Premium szolgáltatásban kattintson a Beállítások > Biztonsági eszközök elemre, majd engedélyezze az Összes böngésző védelme csúszkát.

A HTTPS használatával titkosított kommunikáció szükséges a védett böngészéshez. A következő böngészők támogatják a Netbank- és tranzakcióvédelmet:

Internet Explorer 8.0.0.0+

Microsoft Edge 83.0.0.0+

Google Chrome 64.0.0.0+

Firefox 24.0.0.0+

A Netbank- és tranzakcióvédelem funkcióról az ESET alábbi tudásbáziscikkében talál további részleteket angol és néhány további nyelven:

Hogyan használhatom az ESET Netbank- és tranzakcióvédelem modult?

Az ESET Netbank- és tranzakcióvédelem engedélyezése vagy letiltása egy adott webhelyen

A Netbank- és tranzakcióvédelem szüneteltetése vagy letiltása az ESET Windows otthoni termékekben

ESET Netbank- és tranzakcióvédelem – gyakori hibák

ESET-szójegyzék | Netbank- és tranzakcióvédelem


Ha nem oldódott meg a probléma, küldjön e-mailt az ESET műszaki támogatási szolgálatának.