Netbank- és tranzakcióvédelem speciális beállítása

Ezek a beállítások a További beállítások (F5) > Web és e-mail > Netbank- és tranzakcióvédelem lapon találhatók.

icon_section Általános

A Netbank- és tranzakcióvédelem engedélyezése – A Biztonságos internetes banki ügyintézés engedélyezését követően aktiválódik a védett webhelyek listája, és szerkesztheti a Védett webhelyek listát.

Böngészővédelem

Összes böngésző védelme – A funkció engedélyezésével elindíthatja az összes támogatott webböngészőt biztonságos módban.

Bővítmények telepítési módja – A legördülő menüben kiválaszthatja, hogy mely ESET által védett bővítmények telepíthetők: A bővítmények telepítési módjának módosítása nincs hatással a korábban telepített böngészőbővítményekre:

Alapvető kiterjesztések – Csak az adott böngészőgyártó által kifejlesztett legfontosabb bővítmények.

Minden bővítmény – Az adott böngésző által támogatott összes bővítmény.

Webhely-átirányítás

Védett webhelyek átirányításának engedélyezése – Ha engedélyezve van, a védett webhelyek listáján és a belső internetes banki szolgáltatások listáján lévő webhelyeket átirányítja a rendszer a biztonságos böngészőbe.

Védett webhelyek – Azon webhelyek listája, amelyeknél kiválaszthatja, hogy melyik böngészőt (normál vagy biztonságos) nyitja meg. A böngésző keretében egy ESET embléma jelenik meg, jelezve a biztonságos böngészés bekapcsolt állapotát. A lista szerkesztéséhez tekintse meg a Védett webhelyek című részt.

Védett böngésző

Fejlett memóravédelem engedélyezése – Ha engedélyezve van, a biztonságos böngésző memóriája védve lesz attól, hogy más folyamatok megvizsgálhassák.

Billentyűzetvédelem engedélyezése – Ha aktiválja a funkciót, akkor a billentyűzettel a biztonságos böngészőben megadott információk rejtve lesznek a többi alkalmazás elől. Ezzel növelhető a billentyűzetfigyelők elleni védelmi szint.

Böngésző zöld kerete — Ha ez le van tiltva, a böngészőn belüli informatív értesítés és a böngésző körüli zöld keret rövid időre megjelenik a böngésző indításakor, majd eltűnik.