A jelen verzió újdonságai?

Újdonságok az ESET Smart Security Premium 13.0-s verziójában

Fejlesztések az Összekapcsolt otthon felügyelete terén

Hatékonyabb eszközészlelés – Megtudhatja, mi történik a Wi-Fi-hálózatán, és kihozhatja a legtöbbet a csatlakoztatott eszközökből és az otthoni okoseszközökből. Beazonosíthatja az összes eszközt IP-cím, MAC-cím, eszköznév, modell és gyártó alapján.

Továbbfejlesztett hibaelhárítás – Az Összekapcsolt otthon felügyelete útmutatást nyújt a hálózattal és az eszközökkel kapcsolatban észlelt hibákhoz, valamint a leggyakrabban előforduló problémákhoz (pl. gyenge routerjelszó).

PAGE_HOMENETWORK_ROUTER

Súgóoldalainkon további információkat talál

Secure Data

Az Secure Data végrehajtható fájl átmásolható USB-flashlemezre, ha a cserélhető meghajtó titkosítását választja ki. Miután megtörtént az USB-flashlemez Secure Data szerinti konfigurálása, bármilyen olyan géphez csatlakoztatható, amelyen nincs telepítve az ESET Smart Security Premium.

Súgóoldalainkon további információkat talál

Fejlesztések a Behatolásmegelőző rendszer (HIPS) és bővített kártevőészlelés

A Behatolásmegelőző rendszer (HIPS) új programmodulja magában foglalja a Viselkedésalapú ellenőrzést, amely elemzi a számítógépen futó összes program viselkedését, és figyelmezteti, ha a folyamat gyanúsan viselkedik.

Súgóoldalainkon további információkat talál a Behatolásmegelőző rendszerről (HIPS)

Speciális gépi tanulás

A Speciális gépi tanulás egy fejlett védelmi réteg, amely hatékonyabbá teszi a gépi tanulás alapú észlelést. A szószedetben bővebben olvashat erről a típusú védelemről.

Újdonságok ismertetése a terméken belül

Ez egyfajta terméken belüli kommunikációs csatorna, amelyen keresztül az ESET be tudja mutatni a végfelhasználóknak a legfontosabb funkciókat és változásokat egy új termékverzióra való frissítés során.

Nagyobb teljesítmény és kisebb hatás a rendszerre

Az ESET Smart Security Premium a rendszererőforrások hatékony kihasználására terveztük, így Ön a számítógép legjobb teljesítményét élvezheti, miközben védelmet kap az új típusú kártevőkkel szemben.

Fejlesztés az adathalászat elleni védelem terén

Az új programmodulok a homoglif támadások elleni védelemre épülnek. A homoglif támadás egy olyan megtévesztési módszer, amelynek alkalmazásakor a támadó azzal próbálja megtéveszteni a végfelhasználókat, hogy a címekben lecseréli a karaktereket eltérő, de hasonló kinézetű karakterekre. Például előfordulhat, hogy egy látszólag a bankjától érkezett e-mail hamis webhelyre irányítja.

Súgóoldalainkon további információkat talál az adathalászat elleni védelemről

ESET Password Manager

Ez egy jelszókezelő, amely megvédi és tárolja a jelszavakat és a személyes adatokat. A 2-es verzió kétfaktoros hitelesítést és több eszközös kezelést foglal magában, és a segítségével megoszthat jelszavakat és bejelentkezési információkat az ismerőseivel.

Az ESET Password Manager online súgója


Újdonságok az ESET Smart Security Premium 13.1-s verziójában

Speciális gépi tanulás

A Speciális gépi tanulás egy fejlett védelmi réteg, amely hatékonyabbá teszi a gépi tanulás alapú észlelést. A Szószedetben bővebben olvashat erről a típusú védelemről. A Keresőmotor beállításaiban már nem találhatók meg a BE/KI kapcsolók, mint a 13.0-es és korábbi verziókban. A BE/KI gombok helyett a következő négy küszöb található meg: „Mélyreható”, „Kiegyensúlyozott”, „Mérsékelt” és „Ki”.

Kivételek

Módosítások a kivételek területén. A Teljesítménybeli kivételek részen fájlokat és mappákat zárhat ki az ellenőrzésből. Az Észlelési kivételek részen objektumokat zárhat ki a tisztításból az észlelt elem neve, az objektum elérési útvonala vagy kivonata segítségével.

Netbank- és tranzakcióvédelem

Fejlesztések a netbank- és tranzakcióvédelem területén


További információkért és az ESET Smart Security Premium új funkcióiról készült képernyőfotókért tekintse meg a következő ESET-tudásbáziscikket:

Az ESET otthoni termékei jelen verziójának újdonságai (angolul)