ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium – ez egy újszerű megoldást jelentő integrált biztonsági programcsomag. Az ESET LiveGrid® keresőmotor legújabb, a Tűzfal és a Levélszemétszűrő modullal kombinált verziója gyorsan és megbízhatóan védi számítógépét. Az eredmény egy olyan intelligens rendszer, amely szünet nélkül figyeli a számítógépet veszélyeztető támadási kísérleteket és kártevő szoftvereket.

Az ESET Smart Security Premium egy teljes körű biztonsági termék, amely minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. Korszerű technológiánk a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más károkozók támadását anélkül, hogy visszafogná a rendszer teljesítményét vagy zavarná a számítógép működését.

Szolgáltatások és előnyök

Újratervezett felhasználói felület

Ennek a verziónak a felhasználói felülete újra lett tervezve, és egyszerűsödött a használhatósági tesztek eredménye alapján. A felhasználói felület szövegei és értesítései alapos ellenőrzésen estek át, és a felület már a jobbról balra író nyelveket (például héber és arab) is támogatja. Az online súgó az ESET Smart Security Premium termék része lett, és dinamikusan frissített támogatási tartalommal áll rendelkezésre.

Vírus- és kémprogramvédelem

Proaktív módon felismeri az ismert és a még ismeretlen vírusokat, férgeket, trójaiakat, rootkiteket, és megtisztítja az érintett fájlokat. A kiterjesztett heurisztikai észlelés korábban soha nem látott kártevőket észlel, így védelmet nyújt az ismeretlen fenyegetésekkel szemben, és még azt megelőzően semlegesíti azokat, hogy bármilyen kárt okozhatnának. A webhozzáférés-védelem és az adathalászat elleni védelem figyeli a böngészők és a távoli szerverek közötti kommunikációt (az SSL-t is beleértve). Az e-mail védelem a POP3(S) és az IMAP(S) protokollon keresztül folytatott e-mailes kommunikáció felügyeletét biztosítja.

Rendszeres frissítések

A keresőmotor (korábbi nevén „vírusdefiníciós adatbázis”) és a programmodulok rendszeres frissítésével biztosítható a legjobban a számítógép legmagasabb fokú védelme.

ESET LiveGrid®
(Felhőalapú megbízhatóság)

A futó folyamatok és fájlok megbízhatóságát közvetlenül az ESET Smart Security Premium alkalmazásból ellenőrizheti.

Eszközfelügyelet

Automatikusan ellenőrzi az összes USB flash meghajtót, memóriakártyát, CD-t és DVD-t. Letiltja a cserélhető adathordozókat az adathordozó típusa, a gyártó, a méret és más attribútumok alapján.

Behatolásmegelőző rendszer

Részletesen testre szabhatja a rendszer működését, szabályokat adhat meg a rendszer beállításjegyzékére, az aktív folyamatokra és programokra vonatkozóan, és pontosíthatja a biztonsági állapotát.

Játékos üzemmód

Elhalasztja a felugró ablakok megjelenését, a frissítéseket és minden egyéb, a rendszert igénybe vevő tevékenységet, hogy a rendszererőforrásokat a játékokhoz vagy más teljes képernyős tevékenységekhez őrizze meg.

Az ESET Smart Security Premium szolgáltatásai

Netbank- és tranzakcióvédelem

A Netbank- és tranzakcióvédelem biztonságos böngészőt nyújt az online banki tranzakciók vagy online fizetőfelületek használatakor, hogy minden online tranzakció megbízható és biztonságos környezetben történjen.

Hálózati definíciók támogatása

A hálózati definíciók lehetővé teszik a felhasználók eszközeitől érkező vagy azokra irányuló kártékony forgalom (például botok és exploitcsomagok) gyors azonosítását és tiltását. Ez a funkció a Botnet elleni védelem bővítésének tekinthető.

Intelligens tűzfal

Megakadályozza, hogy jogosulatlan felhasználók hozzáférjenek számítógépéhez, és megszerezzék személyes adatait.

ESET Levélszemétszűrő

A levélszemét a teljes levelezés mintegy 50 százalékát teszi ki. A levélszemétszűrés megoldást nyújt erre a problémára.

ESET Lopásvédelem

Az ESET Lopásvédelem növeli a felhasználó biztonságát a számítógép elvesztése vagy ellopása esetén. Miután a felhasználók telepítik az ESET Smart Security Premium alkalmazást és az ESET Lopásvédelem szolgáltatást, eszközük megjelenik a webes felület listájában. A webes felületen a felhasználók kezelhetik az ESET Lopásvédelem konfigurációját, és beállíthatják a lopásvédelmi funkciókat az eszközükön.

Szülői felügyelet

A különféle webhely-kategóriák letiltásával biztosítja családja védelmét az esetlegesen nem kívánt webes tartalmak ellen.

Az ESET Smart Security Premium szolgáltatásainak működéséhez aktív licencre van szükség. Javasoljuk, hogy az ESET Smart Security Premium licencének a lejárata előtt néhány héttel újítsa meg a licencét.