Telepítés

Az ESET Smart Security Premium terméket számos módon telepítheti a számítógépre. A telepítési módszerek az országtól és a terjesztés módjától függően eltérhetnek:

Az online telepítő letölthető az ESET webhelyéről. A telepítőcsomag minden nyelvhez használható (a kívánt nyelvet ki kell választania). Az online telepítő egy kis fájl, az ESET Smart Security Premium telepítéséhez szükséges további fájlok automatikusan letöltődnek.
 

Offline telepítés – Ez a telepítési típus akkor használatos, amikor egy termék telepítését CD vagy DVD lemezről végzi. Az online telepítőfájlnál nagyobb méretű .exe fájlt használ, a telepítés végrehajtásához pedig nincs szükség internetkapcsolatra vagy további fájlokra.

important

Fontos

Az ESET Smart Security Premium telepítése előtt győződjön meg arról, hogy a számítógépen nincs másik víruskereső program telepítve. Ha több vírusvédelmi megoldás üzemel egy számítógépen, megzavarhatják egymás tevékenységét. Ajánlatos az esetleges további víruskereső programokat eltávolítani a rendszerből. Az általános vírusvédelmi szoftverek eltávolítására szolgáló eszközök listáját tudásbáziscikkünk tartalmazza (angolul és néhány más nyelven).