Aktivitás

Az aktuális fájlrendszer-aktivitás grafikonos formában való megjelenítéséhez válassza az Eszközök > További eszközök > Aktivitás lehetőséget. A grafikon alján egy idősor található, amely valós időben, a kiválasztott időköz alapján rögzíti a fájlrendszer-aktivitást. Ha módosítani szeretné az időközt, jelölje ki az új értéket a Frissítési gyakoriság legördülő listában.

PAGE_ACTIVITY

A választható lehetőségek az alábbiak:

Lépték: 1 másodperc – A grafikon másodpercenként frissül, az idősor pedig az elmúlt 10 percet fedi le.

Lépték: 1 perc (az elmúlt 24 órában) – A grafikon percenként frissül, az idősor pedig az elmúlt 24 órát fedi le.

Lépték: 1 óra (az elmúlt hónapban) – A grafikon óránként frissül, az idősor pedig az elmúlt hónapot fedi le.

Lépték: 1 óra (a kijelölt hónapban) – A grafikon óránként frissül, az idősor pedig a kijelölt hónapokat fedi le.

A fájlrendszer-aktivitási grafikon függőleges tengelye az olvasott (kék színű) és az írt adatokat (türkíz színű) jeleníti meg. Mindkét érték KB (kilobájt)/MB/GB mértékegységben van megadva. Ha az egér mutatóját a grafikon alatti Olvasott adatok mennyisége vagy Írt adatok mennyisége felirat fölé viszi, a grafikon csak az adott aktivitástípushoz tartozó adatokat fogja megjeleníteni.

A legördülő listában választhatja a Hálózati aktivitás elemet is. A fájlrendszer-aktivitást és a hálózati aktivitást megjelenítő grafikon megjelenése és beállításai attól eltekintve azonosak, hogy az utóbbi a fogadott adatok (kék színű) és az elküldött adatok (türkíz színű) mennyiségét jeleníti meg.