Hozzáférési beállítások

Az ESET Smart Security Premium beállításai biztonsági házirendje lényeges részét képezik. A jogosulatlan módosítások veszélyeztethetik a rendszer stabilitását és védelmét. A jogosulatlan módosítások elkerülése érdekében az ESET Smart Security Premium beállításai jelszóval védhetők.

Beállítások jelszavas védelme – Jelszóbeállításokra vonatkozik. Rákattintva megnyithatja a Jelszó beállítása ablakot.

A beállítási paraméterek védelmére szolgáló jelszó megadásához vagy módosításához kattintson a Beállítás elemre a Jelszó beállítása felirat mellett.

note

Megjegyzés

Amikor használni szeretné a védett További beállítások funkciót, megjelenik a jelszó beírására szolgáló ablak. Ha elfelejti vagy elveszíti a jelszót, kattintson lent a Jelszó visszaállítása elemre, majd adja meg a licenc regisztrálásához használt e-mail-címet. Az ESET ekkor küld Önnek e-mailt, amelyben megtalálható az ellenőrző kód és a jelszó visszaállításának útmutatója.

A További beállítások feloldása

Korlátozott rendszergazdai fiókok esetén teljes rendszergazdai jogosultság szükséges – Jelölje be ezt az opciót, ha az aktuális felhasználótól (ha nem rendelkezik rendszergazdai jogosultsággal) rendszergazdai felhasználónevet és jelszót szeretne kérni egyes rendszerparaméterek módosításakor (a Windows Vista és a Windows 7 rendszer Felhasználói fiókok felügyelete (UAC) szolgáltatásához hasonlóan). A módosítások közé tartozik a védelmi modulok vagy a tűzfal kikapcsolása.

Rendszergazdai jogosultság bekérése (UAC-támogatás nélküli rendszer esetén) – Azokon a Windows XP rendszereken, amelyeken nem fut a Felhasználói fiókok felügyelete (UAC), a felhasználók használhatják a Rendszergazdai jogosultság bekérése (UAC-támogatás nélküli rendszer esetén) funkciót.

CONFIG_PASSWORD