Frissítések

A rendszer kártevők elleni maradéktalan védelmének fontos összetevője a keresőmotor és a programmodulok frissítése, ezért beállításukra és működésükre érdemes különös figyelmet fordítania. Válassza ki a főmenü Frissítés parancsát, és kattintson a Frissítések keresése gombra a keresőmotor és a programmodulok frissítéseinek kereséséhez.

PAGE_UPDATE

A További beállítások ablakban – amelyet a főmenü Beállítások parancsára, majd a További beállítások elemre kattintva, vagy az F5 billentyűt lenyomva érhet el – további frissítési beállítások találhatók. A további frissítési beállítások – például a frissítési mód, a proxyszerver elérhetőségi adatai és a helyi hálózati kapcsolatok – konfigurálásához kattintson a Frissítés elemre a További beállítások fában.

Ha a frissítésekkel kapcsolatban problémát tapasztal, a Kiürítés gombra kattintva ürítse ki az ideiglenes frissítési gyorsítótárat. Ha továbbra sem tudja frissíteni a programmodulokat, tekintse meg a következő részt: A „Modulok frissítése sikertelen” üzenet hibaelhárítása.

CONFIG_UPDATE_SOURCE

Az Eszközök > Értesítések > Sikeres frissítésről szóló értesítés megjelenítésének letiltása jelölőnégyzet törlésével kikapcsolhatja a képernyő jobb alsó sarkában, a tálcán megjelenő értesítéseket.

CONFIG_NOTIFICATIONS