Zahtjev za dnevnik SysInspectora (samo Windows)

Zadatak Zahtjev SysInspector dnevnika koristi se za traženje SysInspector dnevnika od klijentskog sigurnosnog programa koji podržava ovu funkciju.

Osnovno

Unesite osnovne informacije o zadatku, primjerice naziv i, ako želite, opis. Kategorija zadatka i vrsta zadatka unaprijed su odabrani prema vašem prethodnom izboru. Vrsta zadatka (pogledajte popis zadataka klijenta) definira postavke i ponašanje zadatka.

Postavke

Spremi dnevnik na klijent – odaberite ovo ako želite spremiti SysInspector dnevnik na klijent i na ESMC server. Primjerice, kada klijent ima instaliran ESET Endpoint Security, dnevnik se obično sprema u C:\Program Data\ESET\ESET Endpoint Antivirus\SysInspector.

Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste naveli kada se taj zadatak klijenta treba pokrenuti i na kojim objektima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač. Da biste nakon toga stvorili okidač, odaberite instancu klijentskog zadatka i odaberite Pokreni na u padajućem izborniku.

client_task_finish