Ponovno postavljanje kloniranog agenta

ESET Management agent možete distribuirati na mreži pomoću unaprijed definirane slike, kako je opisano u ovom članku u bazi znanja. Klonirani agenti imaju isti SID, što može uzrokovati probleme (više agenata s istim SID-om). Da biste riješili taj problem, upotrijebite zadatak Ponovno postavljanje kloniranog agenta da biste poništili SID i dodijelili agentima jedinstveni identitet.

ESET Management agent identificira klonirana klijentska računala koja se automatski pokreću na sustavu Windows, bez zadatka ponovnog postavljanja kloniranog agenta. Samo klijentska računala sa sustavom Linux i macOS (i klijenti sa sustavom Windows gdje je deaktivirano otkrivanje hardvera) trebaju zadatak za dijeljenje kloniranih računala.

Osnovno

Unesite osnovne informacije o zadatku, primjerice naziv i, ako želite, opis. Kategorija zadatka i vrsta zadatka unaprijed su odabrani prema vašem prethodnom izboru. Vrsta zadatka (pogledajte popis zadataka klijenta) definira postavke i ponašanje zadatka.

validation-status-icon-error UPOZORENJE

Pažljivo pokrenite ovaj zadatak. Nakon što se trenutačni ESET Management agent ponovno postavi, obustavit će se svi zadaci pokrenuti na njemu.

details_hoverNAPOMENA

Postavke nisu dostupne za ovaj zadatak.

Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste naveli kada se taj zadatak klijenta treba pokrenuti i na kojim objektima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač. Da biste nakon toga stvorili okidač, odaberite instancu klijentskog zadatka i odaberite Pokreni na u padajućem izborniku.

client_task_finish