Vraćanje izvorne baze podataka Rogue Detection Sensora

Zadatak Vraćanje izvorne baze podataka Rogue Detection Sensora koristi se za čišćenje predmemorije pretraživanja Rogue Detection Sensora. Zadatak briše predmemoriju, a rezultati pretraživanja ponovno će se pohraniti. Ovaj zadatak ne uklanja otkrivena računala. Ovaj zadatak koristan je kada su otkrivena računala u predmemoriji, a nisu prijavljena serveru.

Osnovno

Unesite osnovne informacije o zadatku, primjerice naziv i, ako želite, opis. Kategorija zadatka i vrsta zadatka unaprijed su odabrani prema vašem prethodnom izboru. Vrsta zadatka (pogledajte popis zadataka klijenta) definira postavke i ponašanje zadatka.

details_hoverNAPOMENA

Postavke nisu dostupne za ovaj zadatak.

Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste naveli kada se taj zadatak klijenta treba pokrenuti i na kojim objektima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač. Da biste nakon toga stvorili okidač, odaberite instancu klijentskog zadatka i odaberite Pokreni na u padajućem izborniku.

client_task_finish