Kommandoradsparametrar

ESET SysInspector stöder att rapporter genereras från kommandoraden med dessa parametrar:

/gen

skapa logg direkt från kommandoraden utan att starta det grafiska användargränssnittet

/privacy

skapa logg utan känslig information

/zip

spara resultatlogg i ett komprimerat ZIP-arkiv

/silent

blockera förloppsfönstret när en logg skapas från kommandoraden

/blank

starta ESET SysInspector utan att skapa/läsa in logg

example

Exempel

Användning:
SysInspector.exe [load.xml] [/gen=save.xml] [/privacy] [/zip] [compareto.xml]

Läs in angiven logg direkt i webbläsaren med: SysInspector.exe .\clientlog.xml

Skapa logg direkt från kommandoraden med: SysInspector.exe /gen=.\mynewlog.xml

Skapa logg utan känslig information direkt i en komprimerad fil med: SysInspector.exe /gen=.\mynewlog.zip /privacy /zip

Jämför två loggfiler och visa skillnaderna med: SysInspector.exe new.xml old.xml

note

Obs!

Om det finns ett mellanrum i namnet på filen/mappen ska det omges av citationstecken.