Innføring i ESET SysInspector

Programmet ESET SysInspector foretar en grundig kontroll av datamaskinen og viser en omfattende oversikt over dataene som er innsamlet. Informasjon om hvilke drivere og programmer som er installert, nettverkstilkoblinger og viktige registeroppføringer kan hjelpe deg med å undersøke mistenkelig systemoppførsel og finne ut om den skyldes inkompatibel program- og maskinvare eller at maskinen er infisert av skadelig programvare.

Du kan få tilgang til ESET SysInspector på to måter:

1.Fra den integrerte versjonen i Windows ESET Security-løsninger.

2.Ved å laste ned den frittstående versjonen (SysInspector_nt64_nor.exe) gratis.

Begge versjoner er identiske i funksjon og har samme programmkontroller. Den eneste forskjellen er hvordan utdataene blir administrert. Både den frittstående og den integrerte versjonen lar deg eksportere systemavbildninger til en .xml-fil og lagre dem på disk. Den integrerte versjonen lar deg imidlertid også lagre systemavbildninger direkte i Verktøy > ESET SysInspector (unntatt ).

ESET SysInspector er en del av flere ESET-produkter som ESET Internet Security eller ESET Endpoint Security.

Beregn noe tid til at ESET SysInspector skanner datamaskinen din. Det kan ta fra 10 sekunder til noen minutter, avhengig av maskinvarekonfigurasjon, operativsystem og antall programmer installert på datamaskinen.