ESET SysInspector som en del av ESET-produkter

For å åpne ESET SysInspector-delen i ESET Security-løsninger som ESET Internet Security eller ESET Endpoint Security, klikker du på Verktøy > ESET SysInspector. Det inneholder grunnleggende informasjon om de opprettede avbildningene, for eksempel opprettingstid, kort kommentar, navn på brukeren som opprettet avbildningen og status på avbildningen.

Administrasjonssystemet i ESET SysInspector-vinduet ligner på det som finnes i datamaskinens skannelogger eller i planlagte oppgaver. Alle operasjoner med systemavbildning – opprette, vise, sammenlikne, fjerne og eksportere – er bare ett eller to klikk unna.