Profielbeheer

In het vervolgkeuzemenu Scanprofiel kunt u vooraf gedefinieerde scanprofielen selecteren.

Smart scan

Scan van contextmenu

Dieptescan

Mijn profiel (van toepassing op Hyper-V-scan, Updateprofielen)

Raadpleeg het gedeelte Parameters voor ThreatSense-engine instellen voor een beschrijving van elke parameter van de scaninstellingen, zodat u een scanprofiel kunt maken dat aan uw behoeften voldoet.

Profielbeheer wordt gebruikt op drie plaatsen in ESET Security for Microsoft SharePoint.

Computerscan op aanvraag

U kunt uw voorkeursparameters voor scannen opslaan voor toekomstige scans. Wij adviseren voor elke regelmatig gebruikte scan een ander profiel te maken (met verschillende scandoelen, scanmethoden en andere parameters).

Bijwerken

Met de profieleditor kunnen gebruikers nieuwe updateprofielen maken. Er hoeven alleen aangepaste updateprofielen te worden gemaakt als uw computer op meerdere manieren verbinding maakt met updateservers.

Hyper-V-scan

Selecteer Bewerken naast Lijst met profielen om een nieuw profiel te maken. Het nieuwe profiel wordt weergegeven in het vervolgkeuzemenu Geselecteerd profiel, waarin bestaande scanprofielen staan.