Beveiliging van webtoegang

Beveiliging van webtoegang werkt door de communicatie tussen webbrowsers en externe servers te controleren om u te beschermen tegen bedreigingen online. Hierbij worden de regels voor HTTP (Hypertext Transfer Protocol) en HTTPS (HTTP met gecodeerde communicatie) nageleefd.

Toegang tot webpagina's waarvan bekend is dat deze schadelijke inhoud bevatten, wordt geblokkeerd voordat er inhoud wordt gedownload. Alle overige webpagina's worden gescand door de ThreatSense-scanengine wanneer ze worden geladen, en geblokkeerd als er schadelijke inhoud wordt ontdekt. Met Beveiliging van webtoegang wordt er op twee niveaus beveiliging geboden; blokkeren op basis van zwarte lijsten en blokkeren op basis van inhoud.

arrow_down_businessBasis
arrow_down_businessWebprotocollen

ThreatSense-parameters

Configureer instellingen zoals scantypen (e-mails, archieven, uitsluitingen, limieten, enz.) en detectiemethoden voor Beveiliging van webtoegang.