Abonnement Status

Abonnementet ditt kan ha forskjellige statuser. Du finner abonnementsstatusen din i ESET HOME. Hvis du vil legge til abonnementet ditt i ESET HOME-kontoen, kan du se Legge til et abonnement.

note

Hvis du ikke har ESET HOME-kontoen, kan du opprette en ny ESET HOME-konto.

Hvis abonnementstatusen er en annen enn Aktiv, vil du motta en feilmelding under aktivering eller et varsel i hovedprogramvinduet.

Hvis du vil deaktivere abonnementstatusvarsler, åpner du Avansert oppsett > Varslinger > Programstatuser. Klikk på Rediger ved siden av Programstatuser, utvid Lisensiering og fjern merket i avmerkingsboksen ved siden av varslingen du vil deaktivere. Deaktivering av varslinger løser ikke problemet.

Se beskrivelser og anbefalte løsninger for ulike abonnementstatuser i tabellen nedenfor:

Abonnement Status

Beskrivelse

Løsning

Aktiv

Abonnementen er gyldig, og det er ikke behov for din interaksjon. ESET Small Business Security kan aktiveres, og du finner abonnementdetaljene i hovedprogramvinduet > Hjelp og støtte.

Overbrukt

Flere enheter enn tillatt bruker dette abonnementet. Du mottar en aktiveringsfeil.

Se Aktivering mislyktes på grunn av overbrukt abonnement for mer informasjon.

Suspendert

Abonnementet ditt ble suspendert på grunn av betalingsproblemer. For å bruke abonnementet, må du sørge for at betalingsinformasjonen i ESET HOME er oppdatert eller kontakte abonnementsforhandleren din. Du kan få denne feilen under aktivering eller i hovedprogramvinduet.

Installert produkt – Hvis du har ESET HOME-kontoen, kan du i varslingen som vises i hovedprogramvinduet klikke på Administrer abonnement din i ESET HOME og gå gjennom betalingsdetaljene. Hvis ikke kontakter du forhandleren av abonnementet.

Aktiveringsfeil – Hvis du har ESET HOME-kontoen, klikker du på Åpne ESET HOME i vinduet for aktiveringsfeil og ser gjennom betalingsdetaljene dine. Hvis ikke kontakter du forhandleren av abonnementet.

Utløpt

Abonnementet ditt er utløpt, og du kan ikke bruke dette abonnementet til å aktivere ESET Small Business Security. Du kan få denne feilen under aktivering eller i hovedprogramvinduet. Hvis du allerede har ESET Small Business Security installert, er ikke datamaskinen beskyttet og oppdatert.

Installert produkt – I varslingen som vises i hovedprogramvinduet, klikker du på Forny abonnement og følger instruksjonene i Hvordan fornyer jeg abonnementen?, eller klikker på Aktiver produkt og velger aktiveringsmetode.

Aktiveringsfeil – I aktiveringsfeil-vinduet klikker du på Forny abonnementet ditt og følger instruksjonene i Hvordan fornyer jeg abonnementet mitt? eller skriver inn en ny eller fornyet aktiveringsnøkkel og klikker på Forny abonnement.

Avbrutt

Abonnementet er avbrutt av ESET eller av forhandleren av abonnementet.

Hvis du får en feilmelding: Avbrutt abonnement i hovedprogramvinduet eller under aktivering, og abonnementet skal fungere som det skal, kontakter du forhandleren av abonnementet.