Aktivering mislyktes på grunn av overbrukt abonnement

Problem

Abonnementet ditt kan være overbrukt eller misbrukt

Aktivering mislyktes på grunn av overbrukt abonnement

Løsning

Det er flere enheter som bruker dette abonnementet enn det som er tillatt. Du kan være offer for piratkopiering eller forfalskning av programvare. Abonnementen kan ikke brukes til å aktivere andre ESET-produkter.

Du kan løse dette problemet direkte hvis du har lov til å administrere abonnementen på ESET HOME-kontoen din eller kjøpte abonnementen fra en legitim kilde. Hvis du ennå ikke har en konto, kan du opprette en.

Hvis du er abonnementeier og du ikke ble bedt om å skrive inn e-postadressen din:

1.For å administrere ESET-abonnementen din, åpne en nettleser og gå til https://home.eset.com. Åpne ESET License Manager, og fjern eller deaktiver seter. For mer informasjon, se Dette gjør du hvis abonnementen er overbrukt.

2.For å identifisere og rapportere et piratkopiert ESET-abonnement, gå til artikkelen Identifiser og rapporter piratkopiert ESET-abonnement for instruksjoner.

3.Hvis du er usikker, klikk på Tilbake og send en e-post til ESET Teknisk støtte.

Hvis du ikke er abonnementseieren, må du kontakte eieren av dette abonnementet og fortelle vedkommende at du ikke kan aktivere ESET-produktet på grunn av at abonnementet er overbrukt. Eieren kan løse problemet i ESET HOME-portalen.

Hvis du blir bedt om å bekrefte e-postadressen din (bare flere tilfeller), skriver du inn e-postadressen som opprinnelig ble brukt til å kjøpe eller aktivere ESET Small Business Security.