Sikkerhetsverktøy

Åpne Hovedprogramvinduet > Oppsett > Sikkerhetsverktøy for å justere følgende moduler:

Sikker bankbetaling og -nettleser – Legger til et ekstra lag med nettleserbeskyttelse som er designet for å beskytte dine økonomiske data under elektroniske transaksjoner. Aktiver Sikre alle nettlesere i avanserte oppsett for Sikker bankbetaling og -nettleser for å starte alle støttede nettlesere i sikker modus.

Nettlesers personvern og sikkerhet – Holder nettaktiviteten din privat og sikker uten å etterlate et digitalt fotavtrykk.

Anti-Theft – Gjør Tyverisikringer i stand til å beskytte datamaskinen din ved tap eller tyveri.

Secure Data – Med Secure Data aktivert kan du kryptere dataene dine for å forhindre misbruk av privat, konfidensiell informasjon.

Password ManagerPassword Manager beskytter og lagrer passordene og personopplysningene dine.

VPN – Beskytt dataene dine og omgå uønsket sporing med en anonym IP-adresse.

Identity Protection – Beskytter din personlige, kredittmessige og økonomiske informasjon.