Secure Data

Secure Data er en funksjon i ESET Small Business Security som lar deg kryptere data på datamaskinen og flyttbare stasjoner for å beskytte dine private data og forhindre misbruk. Se ESET Secure Data Vanlige spørsmål for mer informasjon.

For å aktivere Secure Data, må du velge ett av følgende alternativer:

I hovedprogramvinduet > Oversikt klikker du på KONFIGURER ved siden av Secure Data.

I hovedprogramvinduet > Oppsett > Sikkerhetsverktøy, aktiverer du bryteren MODULE_INACTIVE Secure Data.

note

Du kan ikke installere ESET Endpoint Encryption på samme maskin som allerede har Secure Data installert.

Når Secure Data er aktivert i hovedprogramvinduet, klikker du på Oppsettene > Sikkerhetsverktøy > Secure Data og velger én av følgende krypteringsalternativer:

Opprett en kryptert, virtuell stasjon

Krypter filer på den flyttbare stasjonen

essp_Secured_Data_actions