Krypter filer på den flyttbare stasjonen

Secure Data lar deg opprette en kryptert mappe på flyttbare stasjoner. Følg trinnene nedenfor for å kryptere filer på den flyttbare stasjonen:

1.Sett den flyttbare stasjonen (USB-flash-enhet, USB harddisk) inn i datamaskinen.

2.I hovedprogramvinduet klikker du på Oppsettene > Sikkerhetsverktøy > Secure Data > Krypter en flyttbar stasjon.

3.Velg den tilkoblede flyttbare stasjonen du vil kryptere, og klikk på Fortsett.
Klikk på Oppdater for å oppdatere listen over krypterte stasjoner. Krypterte eller ikke-støttede stasjoner er ikke oppført.
Hvis du vil dekryptere den sikrede mappen på den valgte flyttbare stasjonen på en hvilken som helst Windows-enhet uten å måtte ha ESET Small Business Security installert, velger du Dekrypter mappen på hvilken som helst Windows-enhet.

4.Angi et passord for den krypterte katalogen. Hvis du ikke vil at den virtuelle stasjonen skal dekrypteres automatisk når du logger på Windows-kontoen din, fjerner du deaktiverer du Dekrypter automatisk på denne Windows-kontoen. Klikk på Fortsett.

5.Den flyttbare stasjonen er beskyttet og den krypterte mappen på den er klar til bruk.

Hvis du deretter kobler den flyttbare stasjonen til en datamaskin der Secure Data ikke er installert, vil ikke den krypterte mappen være synlig. Hvis den flyttbare stasjonen er koblet til en datamaskin som har Secure Data installert, blir du bedt om å oppgi passordet for å dekryptere den flyttbare stasjonen. Hvis du ikke skriver inn passordet, vil den krypterte mappen være synlig, men ikke tilgjengelig.