Snelle acties

U kunt meerdere snelle acties uitvoeren vanuit het startscherm van ESET Parental Control for Android. Tik op de knop + en selecteer:

Tijd toevoegen of Tijd beperken. In ESET Parental Control for Android kunt u snel tijd toevoegen of beperken voor toepassingen met een tijdbeperking in stappen van vijf minuten tot een maximum van vijf uur.

Ook kunt u Vakantiemodus instellen. Met de optie Vakantiemodus kunt u een tijd en datum instellen tot wanneer de tijdslimieten en tijdsduren worden uitgeschakeld.

Tik op Direct blokkeren om direct alle toepassingen of alleen toepassingen met een tijdbeperking te blokkeren tot de geselecteerde tijd en datum.