Instellingen op het apparaat van het kind

Om toegang te krijgen tot de instellingen voor ouders op het apparaat van uw kind, opent u de toepassing ESET Parental Control for Android, tikt u op het tandwielpictogram gear_icon of het belpictogram epca_alert en selecteert u Instellingen voor ouders.

important

Het belpictogram epca_alert wordt in plaats van het tandwielpictogram gear_icon weergegeven wanneer een actie door de ouder vereist is in ESET Parental Control for Android.

Typ uw ESET HOME-aanmeldingsgegevens en tik op Enter. U hebt toegang tot de instellingen voor ouders terwijl ESET Parental Control for Android op het scherm wordt weergegeven. Als u ESET Parental Control for Android verlaat, wordt ouderbeveiliging automatisch ingeschakeld.

Als u toegang wilt tot functies die door ESET Parental Control for Android zijn geblokkeerd op het apparaat van een kind, kunt u ESET Parental Control for Android tijdelijk deactiveren. Ga als volgt te werk om ESET Parental Control for Android te deactiveren: open de toepassing ESET Parental Control for Android, tik op het tandwielpictogram gear_icon en selecteer Tijdelijke deactivering.

Voer uw ESET HOME-aanmeldingsgegevens in en tik op Enter. ESET Parental Control for Android is gedeactiveerd totdat u het handmatig activeert door op de knop ACTIVEREN te klikken of het apparaatscherm uit te schakelen.